Voor al uw geneesmiddelen in Neerpelt
Apotheek Van Moll

U bent op zoek naar een goede apotheek in Neerpelt? Bij Apotheek Van Moll aan het juiste adres. Gelegen op de Boseind in Neerpelt.

Advies, zorg en begeleiding

Onze apothekers geven deskundig advies, zorg en begeleiding als u bij ons geneesmiddelen of gezondheidsproducten komt aankopen.

Vanzelfsprekend staat de patiënt centraal, waarbij wij aandacht hebben voor de gezondheid en het welbevinden. Daarbij kunnen wij u ook helpen met de gepaste dieet- en voedingssupplementen.

 

Geef uw bestellingen online door

U kunt Apotheek Van Moll steeds bereiken als u nog bepaalde vragen zou hebben. Via de online apotheek kunt u nu ook uw bestelling doorgeven, wij zetten dan alles voor u klaar. Verderop vindt u meer informatie in verband met de wachtdienst voor apotheken.

Apotheek Van Moll

Thuisszorgmateriaal,
Ons vak uw comfort

Wij verhuren en verkopen kwalitatief thuiszorgmateriaal en mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoelen, rollators, en driewielers. Daarnaast kunnen we voor u ziekenhuisbedden bestellen met kwalitatieve matrassen die ook gehuurd kunnen worden.

Ook hilotherm koeltoestellen kunnen we bij u thuis laten leveren of kunnen afgehaald worden in de apotheek.

Plaats uw
Online bestelling

U heeft nu ook de mogelijkheid om ons via e-mail uw bestelling door te geven, wij zetten dan alles klaar zodat u nooit hoeft te wachten.